onsdag 17 november 2010

Bygga för utveckling

Vi var ett antal politiker som idag på plats mötte arbets- och projektledning för Lassalyckans idrottsområde. Efter en mycket bra redovisning av hur arbetet löper, ekonomi mm fick vi genom en rundvandring själva se vad som har hänt i området.
Det blir ett fantastiskt område för sport och rekreation av alla sorter. Det känns som alla kommer att hitta något här som passar om man vill ägna sig åt sport eller friluftsaktiviteter. Jag hoppas verkligen att kritikernas skara minskar rejält för att helt försvinna när anläggningen är färdig och Ulricehamn lockar fler och fler besökare till sig.
Vi bygger också för fullt för att ge våra äldre ett mer anpassat boende på våra servicehem. Det är svårt att bygga om utan att det blir vissa störningar under tiden. En del upplever det som störningar men en del tycker det är enbart uppiggande att följa vad som sker.
Det som vi politiker behöver titta extra på är hur vi lägger upp en strategi för information och marknadsföring av våra utvecklingsprojekt. Om vi blir bättre på detta, med hjälp av olika media, kanske vi kan minimera de negativas skara ytterligare. Eller??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar